Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dringende oproep!
8-3-2019  | 

Zoals bij zoveel sportclubs is HCK voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Allereerst is er natuurlijk een bestuur, dat zich volledig vrijwillig inzet om de club draaiende te houden. Maar ook een technische commissie, kantinecommissie of het klusteam, die verantwoordelijk zijn voor het clubhuis en materiaal, zijn onmisbaar. En uiteraard zijn er rond het hockeyteam leden of ouders bezig als coach, teammanager of scheidsrechter. 

Het bestuur en de verschillende commissies hebben de komende maanden de focus liggen op o.a.:

·       Het verbeteren van het verwelkomen van nieuwe leden

·       Het organiseren van leuke toernooien en evenementen

·       Het werven van nieuwe leden

·       Het oppakken en op orde houden van de facilitaire diensten

·       Het professionaliseren van de organisatie van de club.

 

Het zal jullie niet verbazen dat dit niet te realiseren valt met maar een handjevol vrijwilligers. Daarom zijn wij opzoek naar de volgende vrijwilligers;

2 bestuursleden 

Het bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie binnen de vereniging. Hierbij wordt zij ondersteund door de verschillende commissies. Maandelijkse is er een bestuursvergadering. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alco Prins ([email protected])

 

2 leden technische commissie 

De TC zorgt onder meer voor de teamindeling, maar ook voor de indeling van de trainingen en cursussen voor de trainers. De TC vergadert eens per maand op maandagavond. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia Sleurink ([email protected])

 

Leden arbitragecommissie

Voor het spel één van de belangrijkste commissies, waarin alles met betrekking tot de arbitrage wordt geregeld. Bijvoorbeeld het begeleiden en opleiden van jonge scheidsrechters en het indelen van scheidsrechters voor de wedstrijden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Schutte ([email protected])

 

Leden activiteitencommissie

De AC organiseert verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een stampottentoernooi, starttoernooi, vrienden/vriendinnendag en een filmmiddag, met als doel plezier, betrokkenheid en verbinding van de leden te vergroten. Voor meer informatie kun je contact opnemen Carola van Dijk ([email protected])

 

2 leden sponsorcommissie

Deze commissie zorgt voor de werving van sponsoren en plaatsing van de reclameborden langs het veld. De commissie vergadert 1 x per kwartaal. Voor meer informatie kun je contact opnemen Erwin Liefers ([email protected])

 

Leden klusteam

Ben je handig en wil je ook een steentje bijdragen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Het klusteam komt 1 x per maand bij elkaar om allerlei klussen in en rondom de velden en het clubhuis te doen. Voor meer informatie kun je contact opnemen Bert de Vos ([email protected])

 

Lid kantinecommissie 

Deze commissie zorgt voor de voorraad in de kantine, het indelen van de bardiensten en het openen van de kantine op zaterdagmorgen. Een barhoofd heeft ongeveer 1 x per maand bardienst. Voor meer informatie kun je contact opnemen Carola van Dijk ([email protected])

 

Van ieder lid of ouder van een spelend kind bij HCK wordt verwacht dat je je steentje bijdraagt aan onze club, op welke wijze dan ook. Dus meld je aan of neem bij vragen contact op.

 

 


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren