Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Bestuursleden gezocht
6-7-2020  | 

Beste leden en ouders van leden,

Heel langzaam begint het ‘normale’ leven gelukkig weer terug te keren. De meeste teams hebben weer kunnen trainen tot de zomerstop.

Via deze weg willen wij iedereen een compliment geven hoe de regels de afgelopen periode zijn nageleefd tijdens de trainingen. Wij bedanken alle vrijwilligers en trainers die dit mogelijk gemaakt hebben.

De huidige regels zorgen er wel voor dat wij elkaar (alle leden en ouders van de leden) de afgelopen periode niet met regelmaat bij HCK hebben getroffen, om samen te kijken bij de wedstrijden, wedstrijden te spelen of om gezellig even te blijven hangen. Hopelijk kunnen we daadwerkelijk in september weer de velden op voor wedstrijden.

Dit brengt ons op de volgende uitdaging. Het huidige bestuur wil als geheel vervangen worden. Ieder bestuurslid heeft een eigen motivatie om de stoppen en/of het termijn van de functie zit er op. Tijdens de ALV op 24 september willen wij een geheel nieuw bestuur voorstellen en benoemen. Dit maakt de weg dus vrij voor een nieuwe enthousiaste ploeg mensen! Het bestuur moet bestaan uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en 2 of meer algemene leden.

We zoeken vrijwilligers die uit zichzelf opstaan en hun interesse tonen om het stokje van het huidige bestuur over te nemen. Meld je interesse via [email protected] of reageer op deze mail.

Verder zijn wij ook nog op zoek naar diverse andere vrijwilligers voor bijvoorbeeld de TC. Dus mocht je iets willen doen; ook daarvoor kun je natuurlijk je interesse aangeven.

Tot slot wensen wij iedereen een heerlijke zonnige en bovenal gezonde zomer toe.

Met sportieve groet, bestuur HCK


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren