Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Aangepaste trainingsuren
23-1-2021  | 
Beste leden, 

Nu de avondklok vanaf zaterdag 23 januari een feit is, is er een aangepast trainingsschema gemaakt. Hiermee proberen we alle teams de mogelijkheid tot trainen te bieden en ook iedereen weer op tijd in huis te hebben.

We houden 10 minuten tussen de trainingen aan, om de teams nog beter uit elkaar te houden. Verzoek is dan ook om niet langer door te trainen dan de aangeven tijd en ook zo kort mogelijk voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. 

Het buitensporten mag nog steeds t/m 17 jaar, dus wij blijven binnen alle regels. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat het wellicht voor sommigen niet comfortabel voelt t.a.v. het besmettingsgevaar. Mocht iemand (zijn/haar kind) niet willen (laten) trainen om deze reden, geef dat dan svp door aan de coach. Dan weten we dat het om die reden is en kunnen we daar de komende tijd rekening mee houden.

Om deze reden hebben een aantal trainers aangegeven voorlopig liever geen training te geven. Wij respecteren dat en hebben gelukkig voor die trainingsuren andere mensen bereid gevonden.

Met sportieve groet,
De TC

PS
De KNHB heeft veel informatie op haar website staan over het beleid en de tips rondom Corona: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitieBijlage: Corona 2021 traningschema.png

terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren