Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
DJ1 Mixed Hockey Club Ommen DJ1 1-1
JB1 HC Ares JB2 1-2
MA1 De Meeuwen MA2 6-0
MB1 Voorster Hockeyclub Twello MB3 3-1
MB2 Flevoland MB3 7-1
MC1 HC Ares MC2 0-11
MC2 HC Zwolle MC11 7-3
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Grote Clubactie 2021
9-9-2021  | 
Vanaf zaterdag 11 september zijn in de kantine weer verkoopboekjes verkrijgbaar om Grote Clubactie loten te verkopen. In het boekje kun je mensen laten intekenen voor het kopen van een aantal loten, voor elk verkocht lot ontvangt de club een geldbedrag. De opbrengst zal door de club gebruikt worden om er een activiteit voor de jeugd mee te organiseren of materialen aan te kopen die ingezet kunnen worden voor de jeugd.

De verkoop mag opgestart worden vanaf zaterdag 18 september. Wees sportief en begin niet eerder, geef iedereen gelijke kansen.

Wil je middels een QR-code verkopen, geef je dan voor vrijdag 17 september als lotenverkoper op bij Harry Schutte via [email protected] en hij zorgt dat jouw sticker zaterdagmorgen 18 september in de kantine is af te halen.  

Ook de lotenverkopers kunnen zelf wat winnen. Van uit de Grote Club Actie organisatie worden prijzen beschikbaar gesteld, maar ook de hockeyclub Kampen stelt voor de 3 beste lotenverkopers een prijs beschikbaar. 

Wanneer je klaar bent met loten verkopen, kun je het verkoopboekje voorzien van je naam en het team waarin je speeld inleveren door hem in de inleverdoos te stoppen die in de erker naast de bar staat.

We rekenen weer op jullie grote inzet en hopen op mooie resultaten.

Succes namens het bestuur.

Harry Schutte


Bijlage: InformatiebriefLotenverkopers2021.docx

terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren