header foto header foto
 
Algemeen

Info over teamindeling en selectietrainingen junioren meisjes 2015/2016

31-5-2015 Beste speelsters en spelers van HCK,

Het seizoen zit er (bijna) op. Als technische commissie (TC) zijn we met de coaches en trainers natuurlijk al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. In deze brief lees je nieuws over de teamindeling voor 2015/2016.

Het streven van de TC is om alle spelers te laten spelen op eigen niveau en het spelplezier te vergroten. In samenwerking met de coaches en trainers hebben we een eerste voorlopige teamindeling gemaakt.

Voor de senioren en jongens zijn we er bijna uit. Voor de  junioren meisjes moeten we nog aanvullende selectietrainingen  (A,B, C, D) gaan doen.

De spelers worden door de TC daarvoor direct uitgenodigd. Spelers die door omstandigheden niet kunnen of willen deelnemen op de aangegeven dagen dienen dat door te geven aan de TC ([email protected]).

Indien er spelers zijn die niet zijn uitgenodigd maar ook mee willen doen, dienen zich vooraf via de mail aan te melden bij de TC.

 De selectietrainingen (leeftijdscategorie 2015/2016)  zijn op 8,10 en 12 juni:

-         16.00 – 17.15 uur MD

-         17.15 – 18.30 uur MC

-         18.30 – 19.45 uur MB

-         19.45 – 21.00 uur MA

Let op dat spelers op maandag 8 juni starten in hun eigen leeftijdscategorie. Na de trainingen kan het zijn dat spelers in een oudere leeftijdscategorie verder trainen.

De selectietrainingen  worden gedaan door een aantal trainers van zowel onze eigen vereniging als daarbuiten. Op basis van de trainingen doet de selectiecommissie een voorstel aan de TC. De TC neemt daarna een besluit over de voorlopige teamindeling.

 Devoorlopige teamindeling is vanaf zondag 21 juni op de website te bekijken. De indelingkan voor  de aanvang van de competitie en na de voorcompetitie nog wijzigen.

 Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met de teamcoördinatoren van de TC:

-      AB – Wiecher Dalsem

-      C – Dave van den Berg

-      D – Mariska Rook

-      Jongste jeugd – Lydia Wezenberg

-      Senioren – Adriaan van den Berg

 Succes en plezier!

Technische Commissie HCKampen

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom hockey proberen!
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193