Hockey

Verslag Kampen MC1 - Holten MC1

1-12-2016

Hockeywedstrijd

Wij moesten tegen Holten meiden C1, dat was heel erg spannend en moeilijk. De wedstrijd ging in het begin heel erg gelijk op en de stand was 0-0 in de rust. Na de rust begonnen we best goed, maar merkte dat zij iets sterker waren dan ons. Dus verloren we onze hoop toen we per ongeluk een foutje maakte omdat Holten de 1-0 had gemaakt. Een paar minuten later maakte we weer een fout en toen werd er nog een keer gescoord door Holten. Toen haalden onze coaches de keeper er uit en we deden er een extra speler in die de vliegende keep speelde maar toen ging het weer mis. De coaches dachten dat de tegenstanders dan zouden schrikken maar dat gebeurde niet en werd het dus 3-0. Het eind signaal ging en toen hadden we helaas verloren L en nu staan we tweede maar er kan nog van alles gebeuren dus wie weet!!!