header foto header foto
 
Algemeen

Wedstrijden JONGSTE JEUGD zaterdag 17 maart AFGELAST

16-3-2018

De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de weersvoorspellingen voor het speelweekend van 17 maart 2018 het volgende besloten:

 

Zaterdag 17 maart 2018

 

Alle jongste jeugd wedstrijden zijn centraal afgelast.

De wedstrijden van 3F, 6F, 6E en 8E teams zijn afgelast. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om onze jongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden spelen, is besloten deze wedstrijden niet door te laten gaan. Dit geldt voor alle districten.

 

Voor de competitiewedstrijden van de 11-tallen geldt geen centrale afgelasting. 

Voor deze wedstrijden geldt dat het aan de thuisvereniging is om de velden te keuren, tijdig te besluiten of op het complex kan worden gespeeld en de communicatie richting de tegenstander(s)s te verzorgen.

Wij adviseren clubs en spelers om voorzorgsmaatregelen te nemen, bv. voldoende (warme) kleding aan te trekken. 

 

Gezien de eerdere afgelastingen dit seizoen en de ongunstige inhaaldagen (voor 11-tallen) verzoeken wij clubs met klem om niet ’s ochtends vroeg al het hele programma van de dag te cancelen, maar meerdere keuringsmomenten te hanteren. Het is belangrijk om waar dat veilig kan, zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom hockey proberen!
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193