header foto
 
Algemeen

Nieuwe wedstrijdkleding seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding 23-5-2022

Nieuw wedstrijdtenue HCK

Reece is met ingang van het seizoen ‘22/’23 de nieuwe kledingleverancier van hockeyclub Kampen. Het meest bekende hockeymerk Reece, Sport-inn Kampen en hockeyclub Kampen hebben de afgelopen periode samen de nieuwe kledinglijn samengesteld. De distributie en verkoop zal via een eigen HC Kampen omgeving verlopen. Zowel via het nieuwe kledingteam als een online omgeving via onze website.

De samenwerking tussen de drie partijen (HCK, Reece en Sport-inn Kampen) wordt aangegaan voor minimale periode van drie jaar. 

Het sponsorteam van HCK presenteert met trots een nieuwe hoofdsponsor van alle wedstrijdshirts namelijk "Volvo Nieuwenhuijse” te Zwolle. Sport-inn Kampen is zowel leverancier als mouwsponsor van de wedstrijdshirts. Op zaterdag 2 juli 2022 (tijdens het sluitingsfeest) zal het nieuwe wedstrijdtenue met daarop de sponsorbedrukking gepresenteerd worden aan alle leden.

Collectie

Hockeyclub Kampen gaat met ingang van het nieuwe seizoen de competitie bestormen in Reece tenues. De dames/meisjes kunnen vanaf volgend seizoen kiezen uit een rokje of short. Het shirt, rokje/short en sokken worden beschikbaar gesteld door de club. Hiervoor wordt jaarlijks een bedrag in rekening gebracht via de contributie. De club zal ook een coachjack ter beschikking stellen voor de trainers en coaches. Zo stralen we als club uniformiteit uit.

Edwin Dijkgat, sponsorteam HCK: "We zijn ontzettend trots dat wij als hockeyclub het merk Reece aan onze club mogen verbinden. Reece Australia blijft zich altijd ontwikkelen als merk. Reece biedt ons daarom de mogelijkheid om duurzaam te sporten in stijl met de eerste duurzame collectie: Reecycled. Deze collectie is ontstaan in samenwerking met Waste2Wear. De HCK Reecycled collectie bestaat uit shirts vervaardigd uit gerecyclede PET flessen. Een mooie ontwikkeling voor hockeyers die op een bewuste manier bezig willen zijn met sportkleding. Deze kernwaarden sluiten perfect aan bij de wensen en ambities van onze club. Daarnaast zetten we met de snelle levering via Sport-inn Kampen een grote stap vooruit. We kijken daarom ook uit naar een vruchtbare samenwerking met deze (lokale) partijen.”

Clubcollectie Flyer

Via de online omgeving op onze website kunnen er aanvullende items besteld worden. Deze worden dan een paar dagen later exclusief via Sport-inn Kampen geleverd. De aanvullende items vinden jullie in de clubflyer. Via Sport-inn Kampen is het mogelijk de overige items te personaliseren met clublogo’s en naambedrukkingen. De kosten hiervan worden zichtbaar in de online omgeving. Wanneer een lid bij het bestellen van het wedstrijdtenue (via de pasavond/ochtend van het kledingteam) een bestelling plaatst voor een overig item dan kunnen deze tegen 40% korting op de catalogusprijs geleverd worden. Deze prijzen* staan vermeld in de Clubcollectie Flyer. Let op! Deze korting is éénmalig en geld alleen op bestellingen via de pasavond/ochtend. Wanneer er later via de online omgeving besteld wordt geldt een korting van 10% op de catalogusprijs.

*prijzen zijn exclusief clublogo en overige bedrukkingen

Hou de website en de socials in de gaten voor de data van de pasavond/ochtend

 

Kledingteam HCK 

Bijlage

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193