header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

HCK Merchandise: De HCK Tote bag

Algemeen Nieuws afbeelding

1-7Onlangs gesignaleerd en inmiddels verkrijgbaar: de HCK Tote bag!
Rond het hockeyveld, in de dugout, t.b.v. de gymles of gewoon als fashion statement: deze katoenen Tote bag doet het overal goed!
Deze tas is te koop in de kantine.
Lees verder

HCK heeft opnieuw een Volvo Clubbonus ontvangen van Volvo Nieuwenhuijse!!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6 HCK heeft opnieuw een Volvo Clubbonus ontvangen!
Zoals jullie allemaal vast wel weten ontvangt een HCK-lid of ouder van een HCK-jeugdlid bij onze shirtsponsor Volvo Nieuwenhuijse bij aankoop van een nieuwe Volvo een Volvo Clubbonus van € 1.000 en € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion.

Lees verder

Teamindelingen 2024 - 2025

Techniek

8-6 Beste leden / ouder(s) / verzorgers, De teamindelingen voor volgend seizoen zijn gemaakt! Zie hiervoor de bijlage. De technische commissie heeft deze indeling gemaakt in samenspraak met de trainers en coaches. De teamindelingen worden elk jaar beïnvloed door een aantal vaste factoren, zoals regels vanuit de hockey bond, de leeftijden, aantallen per team en aantallen per lijn. Tegelijk

Lees verder

Tribunebanken bij HCK

Algemeen Nieuws afbeelding

22-4Vanaf nu kunnen de wedstrijden bij HCK gekeken worden vanaf de nieuwe tribunebanken. In samenwerking met de Vriendenloterij zijn deze neergezet; hiermee is het zicht op veld nog beter wanneer iemand graag wil zitten. We zijn erg blij met deze mooie uitbreiding van het ‘meubilair’ en we hopen dat iedereen er met plezier op zit terwijl er van het hockeyspel genoten wordt.Lees verder

Vriendenloterij | Speel mee voor Hockeyclub Kampen!

Sponsorennieuws Nieuws afbeelding

25-1 Je kunt nu meespelen in de VriendenLoterij voor Hockey Club Kampen. Minimaal 40% van je inleg per lot, per trekking, gaat naar Hockeyclub Kampen als je je lot koppelt aan onze club. Nieuwe loten kun je direct koppelen. Voor bestaande loten kun je de volgende instructie gebruiken.
Hoe kun je het bestaande lot omzetten naar HCK:
Omzetten lot(en)

Lees verder