header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Volvo Nieuwenhuijse - Night Drive Cinema

Algemeen

28-9 Op vrijdag 14 oktober 2022 organiseert onze sponsor Volvo Nieuwenhuijse speciaal voor Volvo-rijders een filmavond (‘De Piraten van Hiernaast 2’ ) bij de bekende Drive-in cinema van Apeldoorn! Onderuit gezakt in je eigen Volvo, een megascherm en het geluid via je autoradio. De opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel: Stichting kLEEF. Nieuwenhuijse draagt hier graag aan bij! Wij nemen

Lees verder

De extra kleding kan gehaald worden.

Algemeen

27-9Leden, ouders en verzorgers,
Dinsdag 27 september en woensdag 28 september kan de bestelde kleding gehaald worden bij het clubhuis. Tijden 18:00-19:15 uur. Locatie kleedkamers (ook voor het betalen per pin).
Het betreft de extra bestelde kleding en er dient direct, per pin, afgerekend te worden.  Het is niet mogelijk de kleding te halen en later te betalen.

Lees verder

Stem op HCK middels Rabobank Clubsupport

Algemeen Nieuws afbeelding

5-9 Rabo ClubSupport

Vanaf vandaag 5 september 2022 kan er weer gestemd worden via de website van de Rabobank. Iedereen met een account bij de Rabobank kan hier aan deelnemen. Jezelf, vrienden, familie, buren, etc.


Kom in beweging en zorg dat HCK veel stemmen krijgt want met de bijdrage van de Rabobank kunnen we weer leuke dingen doen voor de leden.

Lees verder

 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193