Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Inge Krol
Uitslagen
DJ1 Hattemse M.H.C. DJ1 3-0
JA1 Lochemse Hockey Club JA2 3-4
JD1 EHV Enschede JD2 1-1
MA1 De Meeuwen MA1 1-2
MA2 HC Zwolle MA4 1-1
MB1 De Meeuwen MB1 1-11
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

16-9-2018 | 
We zijn erg blij te kunnen melden dat er een nieuwe trainer verbonden is aan onze club, Frank Buis. Frank Buis is zelf hockeyspeler en jaren lang keeper geweest. Hij heeft de afgelopen jaren training gegeven bij verschillende clubs in de buurt. Denk aan Hattem, Zwolle en Raalte. Het is super dat wij nu ook van zijn kennis gebruik mogen maken. Frank zal op de maandag en donderdag aanwezig zijn bij HCK.
Lees meer >>
7-9-2018 | 
De wedstrijden van de E- en F-jeugd worden door de ouders begeleid. I.p.v. scheidsrechters zijn zij  wedstrijdbegeleiders . Zaterdag 1 september zijn in een gezamenlijke sessie de spelregels besproken en zijn er handvaten aangereikt en nuances besproken om ‘het fluiten’ zo praktisch mogelijk te houden. Op de site van de KNHB kunnen de spelregels nagelezen worden:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/alles-over-de-spelregels#spelregels-jongste-jeugd
Lees meer >>
28-8-2018 | 
Grote Clubactie 2018 gaat begin september weer van start. De verkoopboekjes komen weer in de kantine te liggen en een ieder kan een exemplaar meenemen om loten te verkopen. De verkoop gaat door het intekenen op een aantal loten en een machtiging af te geven voor de kosten. De kinderen hoeven dus niet met geld over straat.
Lees meer >>
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren