Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Lize de Jong
Uitslagen
DJ1 Hattemse M.H.C. DJ1 4-2
JC1 MHC De Mezen JC2 8-2
MA1 Apeldoorn MA1 0-8
MB1 De Meeuwen MB2 9-1
MB2 MHC Coevorden MB1 4-1
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

4-9-2020 | 
Beste leden en bezoekers,
Vanwege de Covid19 maatregelen is de kantine gesloten en zijn de kleedkamers niet beschikbaar. Aan spelers het verzoek om in wedstrijdkleding naar de club te komen. Koffie/thee en ranja is wel aanwezig en kan beneden bij de wedstrijdtafel gehaald worden. De nieuwe regels betekenen dat er geen bezoek mag komen tijdens de wedstrijden. Dus de kinderen moeten afgezet worden bij de ingang en de ouders / opa's & oma's mogen helaas niet het terrein betreden om te kijken. Rijders van de bezoekende clubs zijn
Lees meer >>


Bijlage: hck corona.rtf

Nieuwsafbeelding

1-10-2020 | 
Binnenkort zijn bij de club mondkapjes met logo van de club verkrijgbaar. Heb je hiervoor belangstelling, laat het ons weten zodat een juiste hoeveelheid besteld kan worden en bij grotere aantallen kunnen we misschien ook de prijs wat drukken. De verkoopprijs is nog niet bekend, maar zal binnen kort in dit bericht vermeld worden.
[email protected]
Lees meer >>
10-9-2020 | 
Grote Clubactie 2020 gaat weer van start.
In Corona tijd met mogelijkheden loten te verkopen vanaf je mobiele telefoon. Naast de mogelijkheid van het verkopen uit het verkopersboekje. Loten mogen verkocht worden vanaf zaterdag 19 september a.s.
Lees meer >>
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren