Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
D1 WMHC D5 2-1
H1 HC Zwolle H7 5-1
JC1 MHC Almelo JC2 0-17
MA1 Lochemse Hockey Club MA1 2-2
MA2 Apeldoorn MA3 1-3
Teamindeling 2017-2018
14-6-2017  | 
Beste leden van HC Kampen, 

het is weer zover, de nieuwe teamindelingen zijn rond. Voor je er in duikt en vol enthousiasme met je stick naar het veld toe rent willen we graag uitleggen hoe we tot deze indeling zijn gekomen. 

We hebben ten eerste geprobeerd de teams zoveel mogelijk intact te laten. Dat betekent dat er in veel teams leden zijn die eerder naar een oudere categorie doorschuiven. Vervolgens hebben we, op de plekken waar we niet goed uitkwamen met het aantal teamleden gekeken wie er wat betreft leeftijd het best door kan schuiven of juist kan blijven. Naast deze twee handvatten hebben we (waar mogelijk want niet alle T.I.P.S. formulieren zijn ingevuld door de trainers en coaches) gebruik gemaakt van de beoordelingen die de trainers en coaches in de loop van het afgelopen seizoen hebben ingevuld. Mocht in de loop van het seizoen blijken dat we dingen over hoofd hebben gezien of iets verkeerd hebben ingeschat dan is er rond de herfstvakantie nog een moment om veranderingen aan te brengen. 

Natuurlijk begrijpen we dat je na het lezen van de nieuwe indeling vragen kunt hebben, heel erg blij bent of misschien juist enorm baalt. Schroom je niet en stel je vragen gerust. Helaas zijn er net als vorig seizoen inmiddels al een aantal e-mails en app-jes van ouders binnen gekomen die ons het plezier en de motivatie om lid van de TC te zijn ontnemen. Voordat je gelijk de telefoon pakt of de laptop aanzet om te mailen, houd dan rekening met het volgende: 

De Technische Commissie bestaat uit leden (ouders, spelers en oud-spelers) van HC Kampen, wij hebben geprobeerd om zo zorgvuldig mogelijk de nieuwe teams samen te stellen met als enig doel dat iedereen met zo veel mogelijk plezier een nieuw seizoen kan hockeyen, niets meer en niets minder. En bedenk je vooral dat er binnen de TC veel ruimte en behoefte is aan nieuwe leden. Wij wensen iedereen veel plezier en succes in het aankomende seizoen. 

Zijn er toch nog vragen dan kunnen deze via de mail gesteld worden bij [email protected]

Vriendelijke en sportieve groeten, De Technische Commissie.


Bijlage: Teamindeling 2017-2018 - Teamindeling 2016-2017.pdf

terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren