header foto header foto
 
Algemeen

Fotoshoot en wedstrijdkleding

30-9-2015

Fotoshoot club en mogelijkheid team

Nu nagenoeg de hele club in het nieuw is gestoken, wordt het tijd dit op de gevoelige plaat vast te leggen. Om vrijdag 9 oktober om 17:30 uur (voorafgaand aan de Hockey Techniek Training) worden er dan ook een grote groepsfoto van de gehele club gemaakt en mogelijk ook voor het team. Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

 

Laatste mogelijk bestellen wedstrijdshirt

Heb jij nog geen shirts besteld? Dan heb je tot vrijdag 2 oktober 16:00 uur de mogelijkheid om je maat door te geven. Dit kan door een email te sturen naar [email protected]. Daarna is het niet meer mogelijk om het nieuwe shirt voor dit seizoen te bemachtigen.

 

Laatste mogelijkheid uitgifte en ruilen nieuwe kleding

Voorafgaand aan de fotoshoot vindt er vanaf vijf uur nog een laatste mogelijkheid plaats om de bestelde dan wel nog niet opgehaalde kleding op te halen. Tevens is het mogelijk om dan kleding te ruilen voor een grotere dan wel kleinere maat.    

 

Wedstrijdkleding is geen trainingskleding

De shirts en sokken die de leden van de club in bruikleen hebben van HCK mogen alleen gebruikt worden voor de wedstrijden. Helaas komt het nog voor dat de nieuwe shirts en sokken gebruikt worden bij de trainingen. De shirts en sokken dienen nog een paar jaar mee te gaan en aan het einde van het seizoen ingeleverd te worden. Graag hier rekening mee houden. Ook de coaches en trainers zullen hier op gaan letten.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Avondvierdaagse HCK 2024
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193