header foto header foto
 
Sponsorennieuws

Ledenactie Teenageparty Music Club op vrijdag 29 januari

18-1-2016

 

 

Ben jij klaar voor de eerste Teenage Party van het nieuwe jaar? Speciaal voor jullie is er een super dikke line-up! Op vrijdag 29 januari kun je losgaan met niemand minder dan MR. POLSKA en DJ DELUCA !   

 

MR. POLSKA
In 2012 scoorde hij grote hits met Allermooiste Feestje, Krokobil en Hausa Wausa. In 2013 deed hij dit nog even dunnetjes over met Vlammen. Met gemiddeld meer dan honderd shows per jaar op zijn naam is Polska een graag geziene gast op de grotere festivals in Nederland, in discotheken en aan de kusten van alle badplaatsen in Europa. Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Maar wel met een dansje.

TEENAGE PARTY (12+)
De Teenage Party is een feest voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Het idee achter het feest is dat er ook zonder alcohol een geweldig feest mogelijk is voor jongeren. De party biedt jongeren de kans om, op een verantwoorde wijze, kennis te maken met het uitgaansleven. Geen drank & drugs, gewoon gezellig!

 


Music Club Kampen geeft van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 25% korting op de ticketprijzen voor de eerste editie van Teenage Party op vrijdag 29 januari met niemand minder dan mr. Polska. Je betaalt voor een ticket
7,50 i.p.v. 10,- euro en ontvangt één gratis consumptie.

 


Hoe werkt het?
- Ga naar www.musicclubkampen.nl
- Ga naar het event mr. Polska:   HCKpolska
- Voer de volgende kortingscode in:   HCKpolska    (De code is niet hoofdlettergevoelig)

Let op: deze actie is beperkt geldig van 18 januari t/m 22 januari en is alleen geldig voor HCK-leden. Bestel dus nu nog je tickets, want op = op! Voor meer informatie mail naar [email protected]

 

 

 

 

 

Bijlage
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193