header foto header foto
 
Algemeen

Spek de kas! JUMBO actie: HCK doet mee!

Nieuws afbeelding 11-5-2016

 

Spek je club kas! Actie van JUMBO: HCK geselecteerd J

 

Hockey Club Kampen is geselecteerd voor een mega leuke actie van de JUMBO Hanzeplein en Penningkruid.  HCK heeft zich aangemeld om mee te dingen en is uit de bijna 80 aanmeldingen ingeloot tezamen met een kleine 30 andere clubs/verenigingen. JUMBO verdeelt minimaal €25.000,-. Door mee te doen krijgt HCK al automatisch €250,-. Kortom nu al een mooie actie!

 

Wat houdt de actie in?

  • Per €10,- aan boodschappen en bij unieke acties krijg je een scankaart

  • Deze scankaart heeft een vaste waarde

  • De kaart kun je bij een speciale zuil verzilveren ten behoeve van de club van jouw keuze, HCK dus ;)

  • De zuil laat zien op welk bedrag de club staat

  • Het bedrag daalt niet, de actie werkt niet met percentages maar met een vast bedrag per scankaart, dus HOE MEER KAARTEN, HOE BETER

  • Bij een gegeven demo of een clinic krijgt de club €100,-. Deze wordt op een vrijdagavond in juni/juli georganiseerd door HCK.

 

Periode

De actie loopt van week 20 tot 27, dat is 16 mei 2016 tot 8 juli 2016.

 

Wat doen wij als club?

HCK wil graag investeren in de jeugd. Ongeveer 90% van onze club bestaat uit jeugdleden die een geweldige en gezellige pot hockey komen spelen. ‘Thuis bij HCK’ is ons nieuwe motto vanaf 2016. Wij investeren dan ook graag met de ‘Spek je club kas’ – actie van de JUMBO in onze jeugd waardoor je het fijn vindt om bij ons te komen en blijven hockeyen. En jullie/jij als ouder(s) het fijn vindt dat je kind bij HCK sport.

 

Wij zullen in de JUMBO Hanzeplein en Penningkruid zorgen voor zichtbare aanwezigheid van HCK. We lokken de boodschappers naar onze club zullen we maar zeggen.

 

Wat vragen wij van jullie?

Graag ontvangen wij ideeën van jullie over de uitvoeringsmogelijkheden van deze actie en de mogelijkheden die zich voordoen voor zichtbaarheid van onze club. Laat dit weten via [email protected] en wij gaan er dan als bestuur actie op ondernemen.

 

Bovendien vragen wij natuurlijk van jullie om de komende 7 weken vooral jullie boodschappen bij de JUMBO te doen en de scankaart te gebruiken ten behoeve van HCK. En jullie stimuleren je buren, familie en vrienden natuurlijk ook om dit te doen J!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Kom hockey proberen!
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193