header foto header foto
 
Algemeen

Scheidsrechtersexamen

10-3-2018
Maandag 5 maart j.l. is er weer een scheidsrechtersexamen geweest op de club. Van de 51 mogelijke kandidaten zijn er 11 opgekomen voor het examen en was er 1 iemand van te voren afgemeld. Van de 11 kandidaten hebben 9 hun scheidsrechterskaart behaald. 
Ze worden in de resterende maanden van dit seizoen waar mogelijk ingedeeld om hun eerste wedstrijden te fluiten. Wij zijn blij met deze nieuwe scheidsrechters en hopen dat zij op een positieve manier zullen bijdragen aan het hockeyspel bij onze club.
Het volgende examen staat al weer gepland en wel voor de eerste maandag na de herfstvakantie. Dus aan het begin van de nieuwe competitie. Het behalen van het scheidsrechtersexamen is verplicht voor alle competitiespelende leden ouder dan 16 jaar. Het niet hebben van een scheidsrechterskaart na het behalen van de leeftijd van 16 jaar en de 2 x de mogelijkheid gehad hebbende een examen te kunnen maken, heeft consequenties voor het contributie bedrag. Deze wordt namelijk met 75 Euro per seizoen verhoogd.
Daarnaast is het goed voor het eigen hockeyniveau de regels goed te kennen en de overige leden/scheidrechters te kunnen ontlasten door ook zelf een aantal malen per jaar te fluiten bij thuiswedstrijden. 
Informatie: [email protected]