header foto header foto
 
Sponsorennieuws

Sponsoracties Rabo Clubkas Actie

15-3-2019
Rabo Clubkas Actie:

Iedereen met een rekeningnummer bij de Rabobank heeft de afgelopen week een mail ontvangen met de uitnodiging om zijn stemmen uit te brengen. Maak van deze gelegenheid gebruik en stem dan ook op onze club. Met het geld dat deze actie kan opleveren kan de club weer investeren in onze jeugdactiviteiten en spelmaterialen die gebruikt kunnen worden tijdens de trainingen. De uitnodiging staat als voorbeeld in de bijlage.

Je kunt maximaal 1 club belonen met 2 van de vijf punten en de overige 3 punten kun je en moet je verdelen over de andere clubs. Er staan er veel bij die het geld ook goed kunnen gebruiken. Dus vraag ook je familie en vrienden op de hockeyclub Kampen te stemmen.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar geen e-mail bericht ontvangen met de uitnodiging te stemmen lees dan onderstaand.

Stemmen
Alle klanten van Rabobank IJsseldelta hebben vorige week een stemcode ontvangen in de mailbox of per post. Wanneer klanten geen stemcode hebben ontvangen kunnen ze deze alsnog aanvragen via: www.raboclubkascampagne.nl/ijsseldelta/stemmen (kiezen voor: gebruikersnaam/stemcode kwijt)

Veel succes 

Harry Schutte

Binnenkort aanvullend nieuws.
Bijlage
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193