header foto header foto
 
Algemeen

HCK BESTAAT 50+2 JAAR

22-7-2022


HCK BESTAAT 50+2 JAAR


Al 50 jaar bestaat onze prachtige club waar sport, plezier en gezelligheid hand in hand gaan. Het begon allemaal in mei 1970 op een veldje bij drankenfabriek Siebrand. Nu, 50 jaar later, zit HCK in een prachtig complex op Sportpark Hagenbroek en zijn er op alle fronten veranderingen gaande. Een mooie gelegenheid om de afgelopen 50 jaar te vieren en om vooruit te kijken naar alles wat nog komen gaat. 

Op 3 september a.s. viert HCK haar 50(+2)-jarig jubileum! In mei 2020 bestond HCK precies 50 jaar. Door een niet nader te noemen pandemie was het niet mogelijk om dat te vieren, maar dat biedt ons nu de mogelijkheid om het eens goed in te halen! We vieren ons gouden jubileum graag met alle leden, ouders, familie en vrienden. Vanaf 15:30 uur tot ongeveer 21:00 uur is iedereen van harte welkom op de club. 

Vanaf 16:30 staat Edventure Foodexperience klaar met verschillende hapjes uit hun foodtrucks, hiervoor hoeven jullie niks te betalen! De drankjes gaan op basis van muntverkoop, net zoals bij de slotdag op 2 juli j.l. Verder staat er de hele dag een stormbaan en is er muziek en karaoke aanwezig, niemand hoeft zich te vervelen! 

We presenteren op 3 september ook de officiĆ«le wedstrijdshirts met alle sponsoren. We zijn er trots op dat Volvo Nieuwenhuijse, Sport-inn Kampen en Heutink & Heij op alle shirts te zien zijn dit seizoen. 

Aanmelden (voor 15 augustus 2022) kan via een e-mail naar [email protected]. Zou je willen vermelden met hoeveel personen je komt? We hopen jullie allemaal te zien op 3 september!

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom hockey proberen!
 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193