header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Scheidsrechtersopleiding

Spelregels

9-9We gaan binnenkort weer van start met een scheidsrechtersopleiding. Deze wordt digitaal aangeboden en iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Alle leden vanaf 12 jaar die nog geen scheidsrechterskaart hebben worden automatisch aangemeld. 
Maar ook ouders en anderen kunnen zich voor deze cursus aanmelden.
Graag even een mail naar [email protected]

Lees verder

Nieuwe zaalhockeyregels

Spelregels

7-12 Nieuwe zaalhockeyregels:
https://twitter.com/KNHBZaalNO/status/1203229833574178816?s=20
Verschillende spelsituaties als video voorbeeld:
https://www.youtube.com/watch?v=05xM4rnfgFk&list=PLF9C3Z36XP1svOMesEpGHJvfYc5K19J0B&index=19


Lees verder

Spelregels nieuwe seizoen

Spelregels

22-8 In bijgaand artikel worden in het kort de wijzigingen in de spelregels voor het komende seizoen uitgelegd.

Lees verder

spelregels seizoen 2018-2019

Spelregels

28-8 Zoals gebruikelijk zijn er ook dit jaar weer een aantal kleine spelregelwijzigingen. - ook de junior elftallen (dus geen jongste jeugd) mogen sticks maken om een hoge bal te stoppen - bij het uitverdedigen na een strafcornersituatie mag je de bal snel spelen terwijl je nog je gezichtsmasker op hebt, dat mag je niet doen door het nemen van een selfpass!

Lees verder

Spelregels junioren en senioren seizoen 2017-2018

Spelregels

18-8 Het seizoen staat weer op het punt van beginnen. Daarom zoals gebruikelijk de spelregels weer even opfrissen. In de bijlages van dit artikel zijn de spelregels voor ons als clubscheidsrechters voor junioren en senioren uitgelegd. Voor de liefhebbers is ook een bestand met de briefing voor bondscheidsrechters bijgevoegd. Lees het een keer door en begin fris aan het nieuwe seizoen. Dit geldt

Lees verder

Scheidsrechtersopleiding

Spelregels

5-2 Scheidsrechterscursus februari 2017 Er loopt weer een scheidsrechterscursus. Deze is van start gegaan op 5 februari. Deelnemers ontvangen een mail met een inlogbestand en inlogcode. Men kan dan in eigen tempo en op eigen gekozen momenten de cursus digitaal volgen. Op maandagavond 13 februari a.s. is er gelegenheid in de kantine verdere uitleg te ontvangen van Harry Schutte, aanvang 19.30

Lees verder

Scheidsrechtersopleiding

Spelregels

1-10 Scheidsrechtersopleiding Er is weer een nieuwe cursus opgestart op 1 oktober. Iedereen die is aangemeld krijgt een link en toegangscode toegemaild en kan dan gedurende de maand oktober de cursus digitaal volgen via internet. Op maandag 24 oktober is er om 19.30 uur de gelegenheid verdere toelichting/uitleg te ontvangen van Harry Schutte. Het scheidsrechtersexamen is een week later gepland

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Spelregels

17-2 Scheidsrechterscursus,
De inlogcodes zijn verstuurd voor de scheidsrechterscursus. Heb je die nog niet ontvangen of wil je alsnog meedoen, geeft het door aan Harry Schutte: [email protected].
Extra uitleg en proefexamen op woensdag 24 februari vanaf 19.30 uur in de kantine.
Het examen is op dinsdag 8 maart om 19.30 uur in de kantine.
Veel succes.

Lees verder

Draag jij hem al?

Spelregels Nieuws afbeelding

23-8
Veldspelers zijn verplicht mondbescherming (‘bitje’) te dragen gedurende de wedstrijd.  Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.


Lees verder

Spelregelwijziging vanaf 1 aug 2015

Spelregels

18-8Wijziging in spelregels voor Junioren en Senioren!

Lees verder

2e scheidsrechtersexamen

Spelregels

21-11 Het tweede scheidsrechtersexamen is gepland op vrijdagavond 28 november a.s. om 19.30 uur in de kantine. Vanaf 19.00 uur inloop en gelegenheid vooraf vragen te stellen. Graag een goedwerkende pen meenemen.
Harry Schutte


Lees verder

scheidsrechterscursus

Spelregels

19-8 Scheidsrechterscursus.
Het examen eerste examen van dit seizoen is afgenomen. Van de 23 cursisten hebben er 13 daadwerkelijk aan het examen deelgenomen en daarvan zijn er 8 geslaagd en vijf zijn gezakt. Alle geslaagden komen uit het meisjes C3 team. 
De geslaagden zullen binnenkort hun scheidsrechterskaart ontvangen.

Lees verder

Zaalhockey

Spelregels

2-12 Hierbij een link naar een filmpje van hockeyvereniging Weert over het spelen van zaalhockey en de daarbij behoren de regels.   Voor de keepers is het belangrijk te weten dat er geen metalen delen aan de legguards of klompen mogen zitten. Dus alleen klittenband of plastic gespen!   Met dank aan HC Weert treft u hier:

Lees verder

scheidsrechtersexamen

Spelregels

14-10 Het scheidsrechtersexamen begin oktober heeft een vijftal nieuwe scheidsrechters opgeleverd. De geslaagden zijn: M. Bannink, A. Plender, J. Rook, D. van den Berg en N. Croese. Een nieuwe cursus zal opgezet gaan worden voor de maand december. We hopen dat alle mensen die gezakt zijn en/of op de dag van het examen niet aanwezig konden zijn dan weer mee gaan doen. Ook nieuwe aanmeldingen blijven

Lees verder

Teamsamenstelling zaalhockey senioren

Spelregels

19-9 Regelwijziging zaal; senioren 5 x 5
21 aug '13 Regelwijziging zaal; senioren spelen 5x5

Lees verder

Gewijzigde puntentelling bij de F-jeugd

Spelregels

4-9 Vanaf het begin van dit seizoen zal de puntentelling bij de F-jeugd wijzigen. De scheidsrechters houden per speelhelft de stand bij. Aan het eind van de wedstrijd worden die aan de coaches doorgegeven. Er zijn per helft twee wedstrijdpunten te verdelen. Een gewonnen speelhelft levert 2 wedstrijdpunten op, een gelijk gespeelde speelhelft 1 wedstrijdpunt en een verloren speelhelft

Lees verder

Oefenwedstrijden

Spelregels

19-8 Er worden weer oefenwedstrijden gepland. Ook bij ons op het veld. Bijvoorbeeld a.s. zaterdag meisjes C en dinsdag a.s meisjes A1.
Wil je als scheidsrechter al weer wat ervaring opdoen of ook gewoon warmdraaien?
Meld je aan via [email protected]Lees verder

 

Contact

Adres
Sportpark Hagenbroek
Hilbert van Dijkstraat 3,
8264 PC Kampen
038 331 7193